Radionica prirodne kozmetike

65,00 KM

Kategorija:
Opis

Opis

Nisar Natural organizuje  radionicu izrade prirodne kozmetike pod stručnim vodstvom Fitoaromaterapeuta Nine Hadžimuratović.

Na ovoj radionici polaznici će steći   teoretsko  i praktično znanje izrade prirodnih kozmetičkih proizvoda, odabir pravih sirovina za svaki tip kože , kao i kreiranje kozmetike prilagodjene svojim potrebama.

Radionica prirodne kozmetike se održati   u  radionici Nisar Natural, u manjim grupama od najviše 6 polaznika. Na ovoj radionici će se učiti o sastojcima prirodne kozmetike , baznim uljima , eteričnim uljima ,  hidrolatima, emulgatorima,  ali će fokus radionice biti na praktičnoj izradi proizvoda.

Obezbeđen je sav potreban materijal kao i skripta koja  sadrži teoretski deo  i zbirku recepata. Svaki polaznik sam izrađuje svaki proizvod koji nosi sa sobom.

Na radionici će se raditi sledeći proizvodi:

-krema u hladnoj pripremi – lanolinska

-losion za lice

-ulje za lice po tipu kože

-piling za tijelo

Cijena-Rezervacija-Plaćanje

Cijena radionice je 65 KM.

Uplatu možete izvršiti preko naše web trgovine www.nisar-natural.com  ili dolaskom u našu trgovinu u ulici Kračule 14 , Baščaršija,Sarajevo.

Uplatom ste ujedno i rezervisali svoje mjesto na radionici.

Plaćanje i dostava

Načini plaćanja Plaćanje je moguće obaviti: – gotovinski pri dostavi/preuzimanju (plaćate dostavnom radniku ili lično prilikom preuzimanja), – žiralno (virmanom) po ponudi/predračunu koji ste sami kreirali ili da smo Vam mi poslali ponudu na Vaš zahtjev Slanje – Svu robu šaljemo putem BH POŠTE po cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine. Za dostavu u zemlje regiona i ostale zemlje, molimo da nas kontaktirate. – Sve artikle moguće je preuzeti i lično na području Ilidže, ostali dijelovi grada po dogovoru

Narudžbe telefonom ili e-mailom

Ukoliko se na slazite na našoj web stranice, ostavljena Vam je mogućnost da svoje narudžbe obavite putem telefona: +387 62 969 873 (Viber). Također svoje narudžbe možete obaviti što ćete nam pisati na mail: odnisar@gmail.com