Hidrolat smilja

6,00 KM

100 ml.

4 na zalihi

Kategorija:
Opis

Opis

 Snažno regenerira kožu i pojačava protok krvi u koži.  Ugodnog i intenzivnog, (dalmatinskog) mirisa,odličan za zrelu i umornu kožu.
Nastao tokom parne destilacije ( kao nus produkt proizvodnje eteričnog ulja),koji u svakoj svojoj kapljici sadrži otopljene biljne komponente i molekule eteričnog ulja .
Koristi se za regeneraciju suhe,umorne,osjetljive i zrele kože,daje vlažnost i smiruje upale,poboljšava mikrocirkulaciju.Posebno je zanimljiva upotreba kod podočnjaka(na zatvorene kapke staviti blazice natopljene hidrolatom smilja,i držati 10 minuta.)
Osim toga, hidrolat je odličan za smirivanje raznih kožnih iritacija i upala kože ,zacjeljivanje rana, ožiljaka i ogrebotina ,te za zacjeljivanje edema i hematoma(modrica).
Hidrolat možete koristiti kao tonik za čišćenje lica , a zbog svog umirujućeg djelovanja odličan je i kao tonik za kožu nakon brijanja
Hidrolat vlaži i hrani suhu, osjetljivu i oštećenu kožu, zbog čega se koristi i za smirivanje opekotina od sunca i uopšte kod opekotina.

Plaćanje i dostava

Načini plaćanja Plaćanje je moguće obaviti: – gotovinski pri dostavi/preuzimanju (plaćate dostavnom radniku ili lično prilikom preuzimanja), – žiralno (virmanom) po ponudi/predračunu koji ste sami kreirali ili da smo Vam mi poslali ponudu na Vaš zahtjev Slanje – Svu robu šaljemo putem BH POŠTE po cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine. Za dostavu u zemlje regiona i ostale zemlje, molimo da nas kontaktirate. – Sve artikle moguće je preuzeti i lično na području Ilidže, ostali dijelovi grada po dogovoru

Narudžbe telefonom ili e-mailom

Ukoliko se na slazite na našoj web stranice, ostavljena Vam je mogućnost da svoje narudžbe obavite putem telefona: +387 62 969 873 (Viber). Također svoje narudžbe možete obaviti što ćete nam pisati na mail: odnisar@gmail.com