Anti Celulit gel

45,00 KM 38,00 KM

Kategorija:
Opis

Opis

Anti celulit gel je 100 % prirodni preparat koji kombinacijom eteričnih ulja u visokoj koncentraciji djeluje na uzrok celulita.
Razgradjuje lipide u tkivu,i sprečava ponovno taloženje novih. Izbacuje ih limfnom drenažom zajedno s toksinima.Poboljšava mikrocirkulaciju krvi u tkivima i ubrzava limfnu drenažu. Stimulira proizvodnju elastina,uklanja opuštenost i rastegnutost,zagladjuje reljef kože i čini je glatkom.
Sastav: eterična ulja čempresa,cedra,ruzmarina,kadulje,limuna,limunskog eukaliptusa,borovice,ulje badema i centele(gotu kole),aqua,glicerin.
Neto : 200 gr
Način upotrebe: gel utrljavati masažnim pokretima u željena područja dva puta dnevno. Najbolje je nanositi nakon tuširanja dok su porejoš otvorene.
Ne preporučuje se umatanje u folije ili slično nakon nanošenja gela kako bi se izazvalo znojenje, jer se tako ustvari spreči ulazak eteričnih ulja u tkiva.

Plaćanje i dostava

Načini plaćanja Plaćanje je moguće obaviti: – gotovinski pri dostavi/preuzimanju (plaćate dostavnom radniku ili lično prilikom preuzimanja), – žiralno (virmanom) po ponudi/predračunu koji ste sami kreirali ili da smo Vam mi poslali ponudu na Vaš zahtjev Slanje – Svu robu šaljemo putem BH POŠTE po cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine. Za dostavu u zemlje regiona i ostale zemlje, molimo da nas kontaktirate. – Sve artikle moguće je preuzeti i lično na području Ilidže, ostali dijelovi grada po dogovoru

Narudžbe telefonom ili e-mailom

Ukoliko se na slazite na našoj web stranice, ostavljena Vam je mogućnost da svoje narudžbe obavite putem telefona: +387 62 969 873 (Viber). Također svoje narudžbe možete obaviti što ćete nam pisati na mail: odnisar@gmail.com